Ajankohta

9.10.2020 10:00 – 9.10.2020 11:20

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Virkistys
← Takaisin

Tervetuloa virkistymään ja verkottumaan - lasten kanssa tai ilman!

Voit olla juuri jäämässä perhevapaalle, perhevapaalla tai jo palannut työelämään. Tapahtuman aluksi musisoimme yhdessä etämuskarissa, ja lopuksi verkotumme. Lanseeraamme YKAn perhevapaalla olevien vertaisverkoston. Tule mukaan ideoimaan, mitä se voisi olla! 

Muskari: 

Musiikkileikkikoulussa musisoidaan yhdessä ja harjoitellaan yhdessä olemisen ja tekemisen taitoja soiton, laulun ja leikin avulla. Saamme nauttia Sannan musiikkikoulun iloisesta ja laadukkaasta etämuskarista. https://www.sannanmusiikkikoulu.fi/

Muskari on klo 10 - 10.30. 

Vertaisverkosto:

Mitä sinä toivot, että YKAn perhevapaalla olevien vertaisverkosto voisi olla? Elämäntilanne on erityinen ja tärkeä, ja usein parhaat vinkit ja sparrauksen sen aikaisiin pohdintoihin, iloihin ja haasteisiinkiin, saa samassa elämäntilanteessa olevilta. Perhetilanteen ja oman arjen muuttuminen muuttaa usein myös toiveitamme tulevaisuuden suhteen, ja siirrymme taas seuraavaan elämänvaiheeseen hieman erilaisina ihmisinä. Vertaisverkosto voisi olla kumppanisi niin tässä hetkessä elämiseen kuin tulevaisuuden ajatusten hahmottamiseen. Kaipaisitko esimerkiksi keskustelukumppaneita arjessa jaksamiseen, oman osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen, tai töihin paluuseen? 

Keskustelussa mukana on osaamispalveluiden asiantuntija, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaara.

Voit osallistua joko vain muskariin tai yhteiseen keskusteluun, tai molempiin. 

Pidämme pienen tauon muskarin ja keskustelun välissä. Yhteistä keskustelua muskarin jälkeen on n. 45 minuuttia, eli n. klo 11.20 asti.


Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Lisätietoja YKAn koulutuksista ja valmennuksista: Heini Hult-Miekkavaara heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Annan joko jäsennumerosi tai syntymäaikasi jäsentunnistautumista varten.
vain muskariinvain yhteiseen keskusteluun ja vertaisverkoston lanseeraukseenmolempiin