Ajankohta

24.9.2020 17:00 – 22.10.2020 18:30

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Webinaari tai verkkokoulutus
← Takaisin

 

Valmennus on valitettavasti täynnä. Kiitos valtaisasta mielenkiinnosta!

 

Työelämä on monimutkaista. Eri asioiden ja tekemisen keskinäinen tärkeys voi helposti hukkua tämän monimutkaisuuden kohinaan.

Miten oppia keskittymään oikeisiin asioihin ja saada tekemiseen hallinnan tunnetta?

Tietoinen työ -valmennuksen coachaava ote fasilitoi ajatteluasi, ja antaa sinulle työkaluja käyttöösi koulutuksen päätyttyäkin. Tutustumme leanin periaatteisiin ja kokeilemme kanban-menetelmää, jolla voi tehdä työtä näkyväksi ja priorisoida sitä. Opit myös ajattelua, jonka avulla pystyt tunnistamaan, mikä on sinulle työssä tai uralla tärkeää, ja asettamaan sitä edesauttavia tavoitteita. Vuorelta näyttävän tai ameebamaisen epämääräiseltä tuntuvan tavoitteen voi selättää! 

Valmennus koostuu kahdesta asiantuntija-alustuksesta ja verkkotyöpajasta. Niiden välillä tehdään välitehtävä, joka tukee valmennuksessa esiteltyjen aiheiden ja työskentelytapojen käyttöönottoa osallistujan omassa toimintaympäristössä. 

Valmennuksen työpajat

  • torstai 24.9. klo 17 - 18.30
  • torstai 22.10. klo 17 - 18.30

Mukaan mahtuu 30 ykalaista.

Valmennuksesta on mahdollista saada sähköinen osaamismerkki (Open Badge). Osaamismerkin saaminen edellyttää aktiivista osallistumista molempiin työpajoihin, sekä välitehtävän tekemistä.

 


Kouluttajista: 

Sanna Tiihonen YTM | Fasilitaattori | Lean Six Sigma Green Belt

Sanna on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka haluaa lisätä hyvinvointia kehittämällä työskentelytapojamme leanin avulla. Työelämässä on paljon kuormittavaa kohinaa ja siksi Sannan intohimona on lisätä työn sujuvuutta ja parantaa kognitiivista ergonomiaa.
• Twitter:@sannatiihonen
• LinkedIn: www.linkedin.com/in/sannatiihonen
• Medium: medium.com/@sanna.tiihonen

 

Heini Hult-Miekkavaara VTM | Uravalmentaja | Brain Based Coach

Heini on uravalmentaja, joka haluaa lisätä urahyvinvointia auttamalla tekemään tietoisia urapäätöksiä. Jokaisen meistä tulisi saada nauttia omasta osaamisestaan ja siitä, miten sillä voi muuttaa maailmaa. 


 

Saat ilmoittautuessasi kuittausviestin koulutuksesta sähköpostiisi. Säilytä kuittaus huolellisesti, sillä mahdollinen osallistumisen peruuttaminen tapahtuu kuittausviestistä löytyvällä linkillä. 

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Lisätietoja YKAn koulutuksista ja valmennuksista: Heini Hult-Miekkavaara heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.