Ajankohta

23.10.2020 12:00 – 23.10.2020 12:45

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Muu tapahtuma
← Takaisin

Kaipaatko keskustelukumppania työnhakuun ja uraan liittyvissä päätöksissä? YKAn uravalmentajan lounaschatit ovat matalan kynnyksen keskusteluhetkiä uravalmentajan ja muiden ykalaisten kanssa. Kysy esimerkiksi työnhakuun liittyviä vinkkejä uravalmentajilta, tai sparraile muiden ykalaisten kanssa ajankohtaisista uraan liittyvistä aiheista.

 

Kanssasi keskustelemassa ovat YKAn osaamispalveluiden asiantuntija, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaara ja uravalmentaja Päivi Saatsi Työvalmennus Futuurista.

 

Voit ilmoittautuessasi esittää kysymyksiä tai aihetoiveita. Tämän tapaamisen teemana on työnhaun kysymyksiä; miten kohdentaa työnhakua, mistä löytää itselle sopiva organisaatio, ja miten työllistyä, jos alan työkokemusta ei vielä ole paljon. Voit tulla mukaan keskusteluun, vaikka sinulle ei olisi ennakkoon mietittynä jotain tiettyä kysymystä tai aihetta. Saat linkin videotapaamiseen Zoomissa lähempänä ajankohtaa.

 

Keskustelut ovat luottamuksellisia. Mukaan mahtuu n. 10 ykalaista.

 

Edellinen chat: 25.9. klo 12 - 12.45.


Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Lisätietoja YKAn koulutuksista, valmennuksista ja urapalveluista: Heini Hult-Miekkavaara heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.