Ajankohta

16.9.2020 09:00 – 21.9.2020 12:00

Paikka

Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

 

Tämä työpajamuotoinen koulutus on jaettu kahteen osaan ja molempiin osiin ilmoittaudutaan yhdellä kertaa. Tapahtumat ovat ke 16.9. klo 9 – 12 (osa 1.) ja ke 21.9. klo 9 – 12 (osa 2.).

Tämä koulutus auttaa sinua tunnistamaan omaa ydinosaamistasi,  erottautumaan muista ja kiteyttämään sen hyödyn, jota osaamisellasi ja omalla persoonallisella työtavallasi tuotat asiakkaillesi tai tulevalle työnantajallesi. Koulutuksessa työskennellään yksin, pareittain ja pienryhmissä. Saat palautetta ja sparrausta omalle ajattelullesi ja pääset kuulemaan ja kommentoimaan toisten ideoita.

Menetelmänä on Business Model You -mallipohja, johon pohdinta dokumentoidaan kouluttajan tuella ja jonka saa koulutuksen jälkeen itselleen. Koulutuksen keskeinen anti on työstää erilaisia oman osaamisen mahdollistamia vaihtoehtoja tulevaan työelämään ja työtehtäviin, saada palautetta muilta ja oppia kertomaan ääneen omasta osaamisesta ja toimintamalleista. Business Model You -työskentely sopii sekä sinulle, joka haet seuraavaa työnantajaa, että sinulle, joka mietit oman osaamisesi myymistä yrittäjänä tai kevytyrittäjänä.

 

Ilmoittautuminen Uratehtaan kautta: https://uratehdas.fi/tapahtumat/miten-tuotteistan-oman-osaamiseni-business-model-you-koulutus-osa-1-2/


Koulutuksen järjestää Pirkanmaalla toimiva Uratehdas. Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alla oleville. YKA on Uratehtaan jäsenjärjestö ja Uratehtaan koulutukset ovat jäsenillemme ilmaisia. 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.