Ajankohta

18.11.2020 09:00 – 18.11.2020 12:00

Paikka

Päivitetään myöhemmin

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

 

Itsevarmuus ja ihmissuhdetaidot ovat harjoiteltava taito siinä missä muutkin. Vaikka olisit mestari näissä taidoissa, jokainen voi aina kehittyä entistäkin paremmaksi. Tule kuulemaan parhaat käytännön vinkit DI Karla Niemisen koulutukseen!

Työnhaussa, työhaastatteluissa ja työelämässä itsevarmuus ja ihmissuhdetaidot ovat isossa osassa. Epävarmasti itsensä esiin tuovan osaamista saatetaan epäillä ja moni työnantaja etsiikin ”hyvää tyyppiä” tiimiinsä. Onneksi jokainen voi olla hyvän ensivaikutelman antava, mukavan small talkin ja itsevarman esiintymisen taitava hyvä tyyppi, niin vapaalla, työnhaussa kuin työssäkin.

Tässä koulutuksessa opit miten teet vaikutuksen heti kohtaamisen aluksi, kuinka saat luotua hyväntuulisen keskustelun, miten näytät vakuuttavuutesi ja kuinka tunnet olosi itsevarmaksi. Ihmissuhdetaidoilla on elämässä iso merkitys, eikä kyse ole vain henkilökemioista, vaan periaatteista, jotka jokainen voi oppia. Teemme myös käytännön harjoitteita, ja Karla antaa täsmävinkkejä osallistujien kysymyksiin. Tervetuloa mukaan!

Ihmissuhdetaitokouluttaja & DI Karla Nieminen tietää, miten kehittyä, koska on itse ollut niin huono. Jäänmurtajat-koulutuksissa ihmissuhdetaitojaan ovat vuodesta 2011 kehittäneet jo tuhannet tyytyväiset osallistujat.

Ilmoittautuminen Työnhakuveturin kautta:

https://www.lyyti.fi/reg/Imago_muistikuva_sinusta_Valmiina_tyohaastatteluun_3172

--

YKA on Työnhakuveturin jäsenjärjestö ja tukee sen toimintaa. Sen koulutukset ja tapahtumat ovat osa YKAn koulutustarjoomaa. Tilaisuuksiin voivat osallistua kaikki työttömyysuhan alla olevat esihenkilö- ja asiantuntijatyötä etsivät jäsenet Uudenmaan alueelta.

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Lisätietoja YKAn koulutuksista ja valmennuksista: Heini Hult-Miekkavaara heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi