Ajankohta

7.10.2020 10:00 – 7.10.2020 11:00

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Webinaari tai verkkokoulutus
← Takaisin

 

KOULUTUKSEN TEEMOJA

  • Miksi vahvuuksien tunnistaminen on tärkeää?
  • Miten tunnistan omia vahvuuksiani?
  • Miten kerron muille osaamisestani?
  • Miten tiivistän oman osaamiseni?
  • Miten teen toimivan hissipuheen?

Innostava ja kannustava webinaari sisältää runsaasti erilaisia käytännönläheisiä vinkkejä ja esimerkkejä, niin oman osaamisen tunnistamiseen kuin hissipuheen laadintaan. Webinaarissa on mukana kaksi kouluttajaa, Heidi Hännikäinen ja Pilvi Nybom, jotka molemmat ovat toimineet vuosia uravalmentajina. Webinaarin moderaattorina toimii projektipäällikkö Päivi Korhonen Työnhakuveturista.

Ilmoittautuminen Työnhakuveturin kautta:

https://www.tyonhakuveturi.fi/event/tunnista-oma-osaaminen-tee-toimiva-hissipuhe/


Kouluttajat:

Heidi Hännikäinen | Uravalmentaja

Työelämäasiantuntijana ja uravalmentajana Heidi Hännikäinen on valmentanut vuosien ajan hyvin monenlaisia ja eri kokoisia ryhmiä. Heidin intohimo on vuosien ajan ollut osaamisen tunnistaminen, sanoittaminen ja sen kehittäminen. Tällä hetkellä Heidi toimii Lakimiesliitossa uravalmentajana. Voit tutustua Heidin taustaan tarkemmin täältä https://www.linkedin.com/in/heidihannikainen/

Pilvi Nybom | Uravalmentaja

Pilvi Nybom on kokenut HR-taustainen uravalmentaja. Pilvi on toiminut aikanaan itse vuosia rekrytoijana, joten mukana on tarinoita myös rekrytoijan näkökulmasta. Tällä hetkellä Pilvi toimii Tradenomien ura-ja työhyvinvointipalveluiden päällikkönä. Voit tutustua Pilvin taustaan tarkemmin täältä https://www.linkedin.com/in/pilvinybom/


YKA on Työnhakuveturin jäsenjärjestö ja tukee sen toimintaa. Sen koulutukset ja tapahtumat ovat osa YKAn koulutustarjoomaa. Tilaisuuksiin voivat osallistua kaikki työttömyysuhan alla olevat esihenkilö- ja asiantuntijatyötä etsivät jäsenet Uudenmaan alueelta.

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Lisätietoja YKAn koulutuksista ja valmennuksista: Heini Hult-Miekkavaara heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi