Ajankohta

12.5.2020 09:00 – 30.9.2020 23:59

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Webinaari tai verkkokoulutus
← Takaisin

Koulutuksen aikana opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan osaamistasi. Ohjelman coachaava ote fasilitoi ajatteluasi, ja antaa sinulle työkaluja käyttöösi koulutuksen päätyttyäkin. Voit pohtia osaamistasi kesällä joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Koulutus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan - tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Koulutukseen on jatkuva ilmoittautuminen.

Koulutukseen sisältyy viisi moduulia, jotka suosittelemme käymään läpi seuraavassa järjestyksessä:

  • Mitä osaaminen on?
  • Muiden tunnistama osaaminen
  • Katse tulevaisuuteen
  • Osaamisen sanoittaminen
  • Mitä seuraavaksi?

Koulutukseen sisältyy uravalmentajan livechatit 4.6. ja 18.8. klo 11 -12! Kysy ja kommentoi mitä ikinä kurssin aiheissa pohdituttaakaan YKAn osaamispalveluiden asinatuntijan, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaaran ja muiden osallistujien kanssa.

Koulutus on auki 30.9.2020 asti. Materiaalit ja oma työskentely on mahdollista ottaa talteen.

Koulutuksen ovat rakentaneet erittäin kokeneet uravalmentajat kuudesta akavalaisesta liitosta, ja se on vielä erikseen räätälöity ykalaisille. Pääset sekä reflektoimaan itseksesi omaa osaamistasi että pohtimaan yhdessä muiden osallistujien kanssa, mihin yhteiskuntatieteilijöiden osaamista tarvitaan. Jokainen harjoitus antaa sinulle hyvät valmiudet kertoa omasta osaamisestasi esimerkiksi työnhakutilanteessa!

 

Ilmoittautumalla koulutukseen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.​

Lisätietoja: Osaamispalveluiden asiantuntija Heini Hult-Miekkavaara, heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.